Palm traieste! WebOS 2.0 ni se dezvaluie in primele imagini

1.099 ori
<b>Palm traieste! WebOS 2.0 ni se dezvaluie in primele imagini</b>Stiam deja ca platforma WebOS va continua sa existe in ciuda faptului ca brandul Palm a fost achizitionat de catre HP si iata acum si primele imagini cu noua varianta a OS-ului, WebOS 2.0. Confirmat chiar de catre CEO-ul Palm, Jon Rubinstein, acest OS ar...

Stiam deja ca platforma WebOS va continua sa existe in ciuda faptului ca brandul Palm a fost achizitionat de catre HP si iata acum si primele imagini cu noua varianta a OS-ului, WebOS 2.0. Confirmat chiar de catre CEO-ul Palm, Jon Rubinstein, acest OS ar putea sosi in 2010.

Screenshoturile din acest articol au fost realizate folosind varianta beta a SDK-ului lui WebOS 2.0. Printre functiile noii platforme se numara Dropbox si suport pentru MobileMe, plus o serie de aplicatii pe care le-am vazut in actiune si pe alte platforme. Acea nuanta de gri pe care o remarcam in unele meniuri pare a fi putin deranjanta, dar ne vom descurca si cu ea, daca interfata este prietenoasa.

De asemenea, noile screenshoturi ne duc cu gandul la acel tablet HP cu webOS la bord despre care se tot vorbeste in ultima vreme. Aparent, el isi va face debutul la inceputul lui 2011, deci e posibil ca versiunea 2.0 a softului sa ruleze pe noul terminal. Sa speram ca HP si Palm vor realiza si un smartphone bazat pe aceasta platforma.

Palm traieste! WebOS 2.0 ni se dezvaluie in primele imagini

Palm traieste! WebOS 2.0 ni se dezvaluie in primele imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×