China se teme că jocul Pokemon GO este de fapt doar o unealtă de spionaj dezvoltată de japonezi și americani

2.382 ori
<b>China se teme că jocul Pokemon GO este de fapt doar o unealtă de spionaj dezvoltată de japonezi și americani</b>Pokemon GO este jocul-fenomen ce a cucerit publicul din întreaga lume, și care de curând a fost lansat oficial și în România. În timp ce debutul acestui titlu încă se lasă așteptat pe piața chineză, apar și speculații cu totul și cu totul interesante ce

Jocul de care toată lumea vorbește în această perioadă este cu siguranță Pokemon GO - titlu ce a ajuns de curând și în România, și care pare a fi cucerit pe deplin publicul. În continuare sunt țări în care acest software nu este disponibil, cum este cazul Chinei - o reguiune în care se ridică semne de întrebare cu privire la menirea acestui joc fenomen.

Există aici teama ca Pokemon GO să nu fie decât o unealtă dezvoltată de către japonezi și americani pentru a distruge bazele militare din China. Teoria sau mai bine zis speculația chinezilor face referire că prin plasarea de pokemoni rari în zone slab circulate, și prin observarea faptului că nimeni nu încearcă să ajungă acolo pentru capturarea acestor creaturi - se poate deduce că locația este una cu acces interzis și poate fi o bază militară. 

Așadar, îngrijorarea chinezilor pare a fi una reală, și ne-am putea aștepta chiar la interzicerea jocului în această țară înainte de sosirea sa oficială. Nu în ultimul rând, aflăm că un senator american a cerut dezvoltatorilor jocului să ofere lămuriri cu privire la metoda de protecție și confidențialitate a datelor colectate de către aplicație. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×