Palm Treo Pro fotografiat; lista sa de specificatii dezvaluita

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.141 ori
<b>Palm Treo Pro fotografiat; lista sa de specificatii dezvaluita</b>Retailerul american Best Buy a dat lovitura din nou, dezvaluind terminalul Palm Treo Pro, in varianta disponibila prin operatorul Sprint. Acest Palm Treo Pro este un terminal CDMA, a carui imagine o puteti admira mai sus si care soseste cu suport...

Retailerul american Best Buy a dat lovitura din nou, dezvaluind terminalul Palm Treo Pro, in varianta disponibila prin operatorul Sprint.

Acest Palm Treo Pro este un terminal CDMA, a carui imagine o puteti admira mai sus si care soseste cu suport Bluetooth 2.0+EDR, memorie interna de 512MB (300 MB disponibili pentru utilizator) si o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de 8x si captura video. In plus, terminalul dispune de o baterie Li-ion de 1500 mAh, care va rezista 5 ore in mod convorbire, plus un port microUSB 2.0, un jack audio de 3.5 mm si un slot microSDHC.

Treo Pro este un handset Windows Mobile 6.1 Professional, care foloseste un procesor Qualcomm dual-core MSM7501A, un display touchscreen cu rezolutie de 320 x 320 pixeli si suporta conectivitate EV-DO Rev. A, WiFi 802.11 b/g si GPS. Pretul telefonului nu a fost dezvaluit inca, dar se pare ca avem de-a face cu acelasi Treo Pro pe care il stiam deja, de data aceasta in varianta CDMA disponibila prin Sprint.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×