Sony Ericsson F305 Hello Kitty, un telefon roz pentru fetite

11.772 ori
<b>Sony Ericsson F305 Hello Kitty, un telefon roz pentru fetite</b>Sony Ericsson F305 a fost de la inceput un telefon destinat adolescentilor si chiar copiilor, astfel ca nu ne surprinde sa il vedem sosind intr-o varianta roz Hello Kitty, care va atrage si mai mult acest segment al publicului. Handsetul roz va fi lansat...

Sony Ericsson F305 a fost de la inceput un telefon destinat adolescentilor si chiar copiilor, astfel ca nu ne surprinde sa il vedem sosind intr-o varianta roz Hello Kitty, care va atrage si mai mult acest segment al publicului.

Handsetul roz va fi lansat in curand in Rusia, la un pret neanuntat inca, urmand apoi sa isi faca intrarea pe restul pietelor europene. Sa fie acesta un candidat la postura de cadou de Valentine's Day? F305 Hello Kitty pastreaza functiile originale neatinse ale telefonului lansat in vara anului trecut, printre care se numara un display TFT de 2 inchi, slot pentru carduri Memory Stick Micro (M2), 10 MB de memorie interna si sonerii MP3.

Terminalul opereaza in retele GPRS/EDGE si suporta si Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB. Camera sa foloseste un senzor de 2 megapixeli, iar Sony Ericsson F305 mai soseste cu jocuri bazate pe miscarea utilizatorului, radio FM stereo cu RDS, un MP3 player, editor foto, sistem TrackID de recunoastere a melodiilor si functie de blogging.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×