Palm va lansa smartphone-ul Ultra Thin WiMAX in acest an?

935 ori
<b>Palm va lansa smartphone-ul Ultra Thin WiMAX in acest an?</b>Puteti pune sigur acest lucru in categoria "zvon nesustinut", dar putem spune cu siguranta un singur lucru: chiar daca e zvon, Palm are nevoie disperata de un nou produs. Adica, nu un nou Treo cu ceva mai multa memorie sau o camera putin mai buna &ndash;...

Puteti pune sigur acest lucru in categoria "zvon nesustinut", dar putem spune cu siguranta un singur lucru: chiar daca e zvon, Palm are nevoie disperata de un nou produs. Adica, nu un nou Treo cu ceva mai multa memorie sau o camera putin mai buna – ci un produs complet nou.

Suntem siguri ca si ei s-au gandit la acest lucru, si doar pe baza acestei presupuneri suntem fortati sa acordam putin credit acestor zvonuri. Iata si ceea ce am auzit: Sprint va lansa reteaua sa WiMAX la sfarsitul acestui an, sau cel putin o va oferi de proba. Ei bine, le cam trebuie un produs pentru aceasta retea, nu? Se pare ca Palm va prelua rolul de producator, cu un smartphone Ultra Thin, care va scoate untul din WiMAX.

Nicio veste despre platforma suportata sau alte detalii, dar "Palm" si "Thin" sunt doua cuvinte care nu se prea folosesc in aceeasi propozitie, astfel ca nu ne putem pronunta asupra acestui aspect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×