ASUS A626, PDA din otel inoxidabil

2.227 ori
<b>ASUS A626, PDA din otel inoxidabil</b>ASUS a lansat modelul A626 ultra-slim ca un raspuns pentru toti utilizatorii care si-ar dori un PDA practic si totusi comod. Rar avem de-a face cu un astfel de gagdet slim la doar 1.57 cm, avand in vedere tehnologia incorporata. Carcasa lui A626 este...

ASUS a lansat modelul A626 ultra-slim ca un raspuns pentru toti utilizatorii care si-ar dori un PDA practic si totusi comod. Rar avem de-a face cu un astfel de gagdet slim la doar 1.57 cm, avand in vedere tehnologia incorporata.

Carcasa lui A626 este facuta din otel inoxidabil, iar terminalul cantareste doar 158 de grame. Touch-screenul de 3.5 inch da senzatia unui produs de lux incorporand si tehnologie anti-reflexie. Noul PDA de la ASUS va va permite sa va verificati adresa de email oricand si oriunde datorita capacitatii sale wireless - Wi-Fi 802.11 b/g. Daca mentionam Bluetooth 2.0 cu Enhanced Data Rate deja vorbim despre un transfer de date de mare viteza cu o gama foarte varianta de alte terminale (telefoane, imprimante).

Prin intermediul aplicatiei user-friendly Remote Presenter veti putea controla prezentarile facute pe un PC de la distanta. Toate datele vor fi stocate in memoria Flash a lui A626, astfel ca daca bateria moare, informatiile vor ramane acolo. Cu astfel de caracteristici, PDA-ul marca ASUS poate doar sa atraga clientii, in special cei din domeniul business.

Nu se cunoaste inca un pret pentru acest gadget, dar suntem destul de siguri ca ASUS va inregistra un succes cu A626.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×