"MegaPhone", un terminal inalt de 1,8 metri

872 ori
<b>"MegaPhone", un terminal inalt de 1,8 metri</b>Cu totii indragim telefoanele slim de 9 mm, dar uneori este nevoie de un terminal mai mare. Aici intervine "MegaPhone" de la SysOpen Digia: Aceasta bestie din est, este un terminal functional de aproape 1,8 metri, cu butoane reale, mari cat un pumn si un...

Cu totii indragim telefoanele slim de 9 mm, dar uneori este nevoie de un terminal mai mare. Aici intervine "MegaPhone" de la SysOpen Digia:

Aceasta bestie din est, este un terminal functional de aproape 1,8 metri, cu butoane reale, mari cat un pumn si un ecran color de  dimensiunile unui Telecolor din anii '80.

Se pare ca terminalul ruleaza un S60 pentru a fi folosit de clientii care fara indoiala vor fi atrasi de un terminal mare cat ei si care chiar functioneaza ca prototip. Oare poate efectua convorbiri? Nu prea credem, desi am vrea sa vedem o casca Bluetooth de marime comparabila, utilizata de unul din proiectantii acestui mobil :).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×