Huawei va livra 1.5 milioane de echipamente 5G până în vara lui 2020, conform fondatorului companiei, Ren Zhengfei

889 ori
<b>Huawei va livra 1.5 milioane de echipamente 5G până în vara lui 2020, conform fondatorului companiei, Ren Zhengfei</b>După ce am aflat că Huawei a avut un prim semestru reuşit, chiar şi în ciuda sancţiunilor SUA, acum descoperim şi ce urmează în lunile rămase din 2019. Ren Zhengfei, fondatorul companiei a declarat public că se aşteaptă

După ce am aflat că Huawei a avut un prim semestru reuşit, chiar şi în ciuda sancţiunilor SUA, acum descoperim şi ce urmează în lunile rămase din 2019. Ren Zhengfei, fondatorul companiei a declarat public că se aşteaptă ca gigantul chinez să livreze 1.5 milioane de echipamente 5G până în vara lui 2020.

Informaţia a fost făcută publică într-un interviu acordat de oficialul Huawei în această săptămână. Compania ar fi gata să livreze 600.000 de echipamente 5G în restul lunilor din 2019, iar până în vara anului viitor va ajunge la 1.5 milioane de unităţi. Reprezentantul companiei nu ignoră nici efectul sancţiunilor SUA, care au un impact de 2% în 2019 asupra conexiunilor de reţea Huawei.

Impactul asupra terminalelor va fi ceva mai mare. Huawei insistă totuşi că semnează multe contracte pentru implementarea 5G, deci un picaj de 2% în zona echipamente de reţea nu e dramatic. În cadrul conferinţei realizate de Huawei pentru a anunţa rezultatele financiare pe trimestrul întâi, am aflat şi că firma chineză are peste 50 de contracte comerciale 5G la nivel global, dintre care 28 provin din Europa.

Livrările de echipamente 5G sunt la cota de 150.000 de unităţi în acest moment. Ca fapt inedit, după includerea pe lista neagră SUA Huawei a mai primit încă 11 contracte noi 5G. În aceste condiţii se pare că Huawei nu poate fi detronată din postura de lider în zona de echipamente telecom şi lider pe partea de echipamente 5G la nivel global.

Compania a lansat recent şi un router Netcom 5G în China, care costă 363 dolari. Are la interior cipul de modem Balong 5000, care oferă o viteză maximă de download de până la 2.3 Gbps. Trebuie doar să pui un SIM 5G înăuntru şi ai parte de viteze la acest nivel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×