Panasonic anunță smartphone-urile Eluga Pulse și Eluga Pulse X; terminale cu Android Marshmallow și prețuri accesibile

1.203 ori
<b>Panasonic anunță smartphone-urile Eluga Pulse și Eluga Pulse X; terminale cu Android Marshmallow și prețuri accesibile</b>Japonezii de la Panasonic și-au concentrat în ultima vreme atenția pe piața din India unde lansează o mulțime de noi smartphone-uri cu prețuri accesibile și dotări interesante. Astăzi debutează două noi modele din seria Eluga, acestea fiind Pulse,

Compania japoneză Panasonic e foarte activă în materie de lansări pe piața din India și astăzi aceasta anunță debutul modelelor Eluga Pulse și Eluga Pulse X. Ambele terminale rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și vin în carcase metalice, având deasupra panoului frontal o sticlă de protecție Asahi Dragon Trail ce promite rezistența la zgârieturi. 

Eluga Pulse X

(Panasonic Eluga Pulse X)

Lista de elemente comune nu se oprește aici, cele două smartphone-uri oferind și 16 GB de stocare, un procesor quad-core de 1.25 GHz și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus. Avem și un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS și un scanner de amprente. 

Aflați că Panasonic Eluga Pulse vine cu display HD de 5 inch, cu 2 GB RAM și cu o baterie de 2200 mAh, acesta urmând a fi vândut pentru suma de 150 dolari. Cât despre Panasonic Eluga Pulse X, avem aici un phablet cu display HD de 5.5 inch, cu 3 GB memorie RAM și cu baterie mai generoasă de 3000 mAh. Prețul său este de 170 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×