Turul Magazinelor #184: espressor şi storcător la reducere, aparat de făcut îngheţată şi cea mai trăznită scrumieră... anti-fumat

1.665 ori
<b>Turul Magazinelor #184: espressor şi storcător la reducere, aparat de făcut îngheţată şi cea mai trăznită scrumieră... anti-fumat</b>Ne gândim deja la vară și tocmai de aceea pe lista noastă de recomandări pentru astăzi avem un aparat de făcut înghețată ce nu usnă deloc rău, mai ales dacă apreciați produsele alimentare făcute în casă. Tot pe listă mai punem și un storcător de fructe

eMAG.ro are în aceste zile reducerile din gama Crazy Days, cu tăieri de preţ de până la 50%. Cu această ocazie am găsit un espressor şi storcător la reducere şi am continuat pe ideea de electrocasnice, găsind şi un aparat de făcut îngheţată, dar şi un aparat de curăţat geamuri. Acestea două din urmă sunt la evoMAG.ro şi Elefant.ro. Am mai găsit şi o clanţă smart care nu lasă nici pe Batman înăuntru, iar o scrumieră smart e şi ea pe listă.

1. Espressor manual DeLonghi EC221.B

DeLonghi EC221.B

eMAG.ro a tăiat din preţul acestui espressor la sânge, ducându-l la doar 329 lei. Marca DeLonghi e respectată şi avem şi dispozitiv de spumare, sistem cappuccino şi capacitate de 1 litru. Există şi rezervor de apă detaşabil, o funcţie de oprire automată, astfel că după 20 de minute de nefuncţionare aparatul se opreşte automat. Espressorul are tasator de cafea încorporat, sistem anti picurare şi tăviţa detaşabilă.

2. Storcător Zelmer JP1300

Zelmer JP1300

Sunt reduceri şi la storcătoare de fructe, acest model ajungând aproape de 100 de euro ca preţ, tot după o reducere marca eMAG.ro Crazy Days. E destul de dur încât să stoarcă nu numai fructe, ci şi legume. Are şi faimosul "melc", un dispozitiv care ajută la stoarcerea cu viteză scăzută, care stoarce maximul de pulpă posibil. E uşor de transportat şi are protecţie anti accidentare, prin finisare sporită.

Site speciale pentru sucuri sau smoothies vor face posesorii fericiţi.

3. Aparat de făcut îngheţată Tristar YM-2603

Tristar YM-2603

În această săptămână se vor atinge şi 30 de grade în Câmpia Română, deci e momentul să facem rost de îngheţată. La evoMAG.ro am găsit un aparat resigilat de făcut îngheţată, la preţul de 119 lei. E uşor de curăţat, având componente din material plastic, din ce remarcăm în fotografii.

4. Aparat de curăţat geamuri Dirt Devil DD400

Dirt Devil DD400

Ei bine da, există aparate de curăţat geamul, dincolo de banalele cârpe şi acel soi de "şpaclu". Dirt Devil e o firmă cunoscută pentru aspiratoare, inclusiv cele compacte şi portabile, iar acum au creat şi un aparat de curăţat geamuri. Elefant.ro îl vinde la suma de 249 lei, iar acest gadget are rezervor detaşabil de apă, capacitate de recipient apă de 1.25 litri, indicator luminos de funcţionare şi cântăreşte 830 de grame.

5. Închizătoare Inteligentă GALAXYWIND L8

GALAXYWIND L8

Quickmobile.ro a adus o serie de produse Galaxywind în oferta sa, gadgeturi din zona smart home. Mi-a atras privirea închizătoarea inteligentă L8, disponibilă la Quickmobile.ro la un preţ măricel. E drept ca un astfel de sistem va asigura casa şi toate bunurile, deci merită cheltuiala. Avantajul e că scăpaţi de frica eternă de a pierde cheile.

Se poate debloca pe bază de amprentă, de cartelă de acces, de parolă şi evident pe bază de cheie clasică. Se va conecta via WiFi la roterul iWulink şi are o aplicaţie dedicată.

6. Bogowins BG001 Smoke Grabber Ashtray

Bogowins BG001

Aţi auzit de scrumiera care descurajează fumatul? Ei bine, acest model costă 91 de dolari la Gearbest.com şi aspiră imediat tot fumul din jur, pentru a evita fumatul pasiv. Poate purifica aerul, are un flux puternic de aer, design plăcut privirii şi nivel scăzut de zgomot. Corpul este cristalin şi poate fi spălat în întregime. Aproape că te simţi vinovat când foloseşti acest gadget.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×