Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.564 ori
<b>Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch</b>Panasonic a adus la MWC Barcelona un smartphone over-size de 5 inch. Denumirea sa este Eluga power și aduce un display de 5 inch. în ultima perioadă cu aceeași diagonală au fost anunțate și LG Optimus Vu, ViewSonic ViewPhone 5e. &nbsp; Compania...

Panasonic a adus la MWC Barcelona un smartphone over-size de 5 inch. Denumirea sa este Eluga power și aduce un display de 5 inch. în ultima perioadă cu aceeași diagonală au fost anunțate și LG Optimus Vu, ViewSonic ViewPhone 5e.

Compania japoneză plusează cu rezistența la apă și praf. Nu au mai pus un OLED display ca la Panasonic Eluga, ci un LCD display, procesor dual-core Snapdragon S4, Android 4.0 IC și 8 GB spațiu de stocare.

 Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch

Camera foto integrată este de 8 Megapixeli cu rezoluție la 1080p. Panasonic declară că Eluga power se încarcă până la 50% în mai puțin de 30 de minute și ajunge la 80% în 57 de minute. Nu există informații legate de preț și disponibilitate în Europa.

 Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×