Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.577 ori
<b>Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch</b>Panasonic a adus la MWC Barcelona un smartphone over-size de 5 inch. Denumirea sa este Eluga power și aduce un display de 5 inch. în ultima perioadă cu aceeași diagonală au fost anunțate și LG Optimus Vu, ViewSonic ViewPhone 5e. &nbsp; Compania...

Panasonic a adus la MWC Barcelona un smartphone over-size de 5 inch. Denumirea sa este Eluga power și aduce un display de 5 inch. în ultima perioadă cu aceeași diagonală au fost anunțate și LG Optimus Vu, ViewSonic ViewPhone 5e.

Compania japoneză plusează cu rezistența la apă și praf. Nu au mai pus un OLED display ca la Panasonic Eluga, ci un LCD display, procesor dual-core Snapdragon S4, Android 4.0 IC și 8 GB spațiu de stocare.

 Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch

Camera foto integrată este de 8 Megapixeli cu rezoluție la 1080p. Panasonic declară că Eluga power se încarcă până la 50% în mai puțin de 30 de minute și ajunge la 80% în 57 de minute. Nu există informații legate de preț și disponibilitate în Europa.

 Panasonic Eluga power - un alt smartphone de 5 inch


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×