Orange Santa Clara - telefon ieftin cu Android și procesor Intel

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.936 ori
<b>Orange Santa Clara - telefon ieftin cu Android și procesor Intel</b>Intel vrea să intre puternic pe zona de mobile și unul dintre primele telefoane anunțate cu procesor Intel și Android va fi prezent în portofoliul Orange, în segmentul smartphone-urilor ieftine. &nbsp; Numele său în perioada de dezvoltare este...

Intel vrea să intre puternic pe zona de mobile și unul dintre primele telefoane anunțate cu procesor Intel și Android va fi prezent în portofoliul Orange, în segmentul smartphone-urilor ieftine.

Numele său în perioada de dezvoltare este Orange Santa Clara, va rula Android 2.3 Gingerbread. Este primul smartphone cu procesor Intel destinat pieței europene și cel mai ambițios proiect al Orange. Numele sub care va fi comercializat și prețul vor fi anunțate când telefonul va fi lansat în piață propriu-zis.

Telefonul va veni cu 2.3 Gingerbread, dar vor să porteze pe el și Android 4.0 ICS. Procesorul va fi Intel Atom Z2460, va suporta HSPA+. Se promite și o autonomie de top chiar dacă vorbim de un procesor Intel. Camera integrată va avea 8 Megapixeli.

Orange are planuri consistente pentru telefoanele vândute sub brand propriu. Telefonul cu procesor Intel va fi fabricat în parteneriat cu Gigabyte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×