Panasonic Eluga U debutează În India; vine cu display de 5 inch, cameră de 13 megapixeli și Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.030 ori
<b>Panasonic Eluga U debutează În India; vine cu display de 5 inch, cameră de 13 megapixeli și Android 4.4 KitKat</b>Un brand care a început să fie foarte activ pe piața din India este și Panasonic, producător ce iată introduce un nou model denumit Eluga U, un smarpthone mid-range ce aduce la pachet un display HD de 5 inch, o cameră de 13 megapixeli și sistemul...

Un brand care a început să fie foarte activ pe piața din India este și Panasonic, producător ce iată introduce un nou model denumit Eluga U, un smarpthone mid-range ce aduce la pachet un display HD de 5 inch, o cameră de 13 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Lista sa de dotări continuă cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 Ghz, o cameră secundară de 2 megapixeli, 2 GB memorie RAM, un slot microSD, două sloturi SIM, o baterie de 2.500 mAh și conectivitate 3G. Acest device a primit și un prim preț, și anume 290$, sumă ce pare a fi destul de bună pentru un astfel de terminal.

Dacă vă numarați printre cei care urmăriți frecvent și celălat site al nostru în care publicăm articole în limba engleză, și anume GSMDome.com, atunci sunteți la curent cu numeroasele terminale lansate de Panasonic pe piața din India în ultimul timp. Aflați că în această lună pe piața indiană au debutat nici mai mult, nici mai puțin de 4 noi terminale.

Din câte se pare, Panasonic mizează acum în foarte mare măsură pe publicul indian și telefoane low și mid-range, asta după ce acum 2 ani, datorită unui eșec total cu un high-end - numit tot Eluga, compania s-a retras de pe piața europeană. Revenind la produsele comercializate de către Panasonic în India, observăm că în mare parte se aduc device-uri low-cost și mid-range care astfel pot concura cu producătorii locali pritnre care se numără Lava sau Micromax.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×