Instalați animația de boot - Android L pe orice smartphone (4.0.3+)

3.963 ori
<b>Instalați animația de boot - Android L pe orice smartphone (4.0.3+)</b>Trebuie să recunosc, Google a reușit să realizeze cea mai atractivă animație de boot pentru versiunea Android L, în prezent în stadiul de Developer Preview. în acest sens, ar fi păcat să nu ne bucurăm și noi de câteva din caracteristicile...

Trebuie să recunosc, Google a reușit să realizeze cea mai atractivă animație de boot pentru versiunea Android L, în prezent în stadiul de Developer Preview. în acest sens, ar fi păcat să nu ne bucurăm și noi de câteva din caracteristicile cele mai importante, puse la dispoziție de cei care au reușit să obțină ROM-ul destinat dezvoltatorilor.

Instalarea animației de boot este relativ simplă. Totuși, cum este cazul în astfel de situații, trebuie să beneficiați de un terminal root-at. Apoi, un file manager, gen Root Explorer sau X-Plore, reprezintă o altă necesitate absolută. Dacă îndepliniți aceste condiții, tot ce trebuie să faceți este să descărcați fișierul .zip cu noua animație de aici. Nu uitați să realizați o copie de siguranță la cea veche în cazul în care doriți să reveniți.

Instalați animația de boot - Android L pe orice smartphone (4.0.3+)

Zip-ul va trebui copiat în directorul System/Media. însă aceasta nu este tot. Va trebui de asemenea, folosind unul din file managerele menționate, să setați permisiunile în formatul 644. Asta este tot. La primul restart vă veți bucura de noua animație. Nu uitați și de tastatura Android L, pe care v-am prezentat-o de asemenea într-un articol dedicat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×