Panasonic KX-WP1050, un nou Skype Phone...

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.492 ori
<b>Panasonic KX-WP1050, un nou Skype Phone...</b>Panasonic tocmai si-a dat publicitatii ultima odrasla: KX-WP1050, un telefon Wi-Fi bazat pe sistemul VoIP. Pentru cei familiari cu celebrul voice messenger Skype, noul model de la Panasonic va fi o binecuvantare, deoarece utilizatorii de Skype isi vor...

Panasonic tocmai si-a dat publicitatii ultima odrasla: KX-WP1050, un telefon Wi-Fi bazat pe sistemul VoIP. Pentru cei familiari cu celebrul voice messenger Skype, noul model de la Panasonic va fi o binecuvantare, deoarece utilizatorii de Skype isi vor putea accesa conturile profitand de convorbiri gratis cu alti abonati.

KX-WP1050 va fi disponibil in SUA la pretul de 400$ si va incorpora numeroase accesorii utile pentru cei ce fac drumuri lungi, permitandu-le acestora sa utilizeze orice conexiune Wi-Fi din imprejurimi. Noul model de la Panasonic soseste cu un travel router, cu ajutorul caruia va veti putea seta un hotspot Wi-Fi oriunde doriti, cata vreme aveti acces la o conexiune broadband.

Dandu-si seama de instabilitatea conexiunilor Wi-Fi, Panasonic a construit un intreg kit ce are ca scop securizarea conexiunilor de tip wireless. De vreme ce vom folosi telefonul oriunde in lume, adaptorul AC va functiona la orice priza, suportand numeroase valori alte voltajului. Cu un menu intuitiv si o baterie ce rezista 4.5 ore in modul convorbire, KXWP1050 pare gata de lupta cu orice nou model bazat pe VoIP.

Vom vedea daca acest model va mai rezista cand Google Phone isi va confirma existenta, acesta suportand de asemenea serviciul VoIP.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×