Panasonic KX-WP1050, un nou Skype Phone...

1.553 ori
<b>Panasonic KX-WP1050, un nou Skype Phone...</b>Panasonic tocmai si-a dat publicitatii ultima odrasla: KX-WP1050, un telefon Wi-Fi bazat pe sistemul VoIP. Pentru cei familiari cu celebrul voice messenger Skype, noul model de la Panasonic va fi o binecuvantare, deoarece utilizatorii de Skype isi vor...

Panasonic tocmai si-a dat publicitatii ultima odrasla: KX-WP1050, un telefon Wi-Fi bazat pe sistemul VoIP. Pentru cei familiari cu celebrul voice messenger Skype, noul model de la Panasonic va fi o binecuvantare, deoarece utilizatorii de Skype isi vor putea accesa conturile profitand de convorbiri gratis cu alti abonati.

KX-WP1050 va fi disponibil in SUA la pretul de 400$ si va incorpora numeroase accesorii utile pentru cei ce fac drumuri lungi, permitandu-le acestora sa utilizeze orice conexiune Wi-Fi din imprejurimi. Noul model de la Panasonic soseste cu un travel router, cu ajutorul caruia va veti putea seta un hotspot Wi-Fi oriunde doriti, cata vreme aveti acces la o conexiune broadband.

Dandu-si seama de instabilitatea conexiunilor Wi-Fi, Panasonic a construit un intreg kit ce are ca scop securizarea conexiunilor de tip wireless. De vreme ce vom folosi telefonul oriunde in lume, adaptorul AC va functiona la orice priza, suportand numeroase valori alte voltajului. Cu un menu intuitiv si o baterie ce rezista 4.5 ore in modul convorbire, KXWP1050 pare gata de lupta cu orice nou model bazat pe VoIP.

Vom vedea daca acest model va mai rezista cand Google Phone isi va confirma existenta, acesta suportand de asemenea serviciul VoIP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×