Nokia intra in advertising!

931 ori
<b>Nokia intra in advertising!</b>Celebra firma finlandeza intra in domeniul advertisingului prin lansarea a doua noi servicii: Nokia Ad Service si Nokia Advertising Connector. Dupa cum bine stim cu totii, se castiga foarte bine din reclamele mobile si orice companie moderna profita de...

Celebra firma finlandeza intra in domeniul advertisingului prin lansarea a doua noi servicii: Nokia Ad Service si Nokia Advertising Connector. Dupa cum bine stim cu totii, se castiga foarte bine din reclamele mobile si orice companie moderna profita de aceasta noua metoda de a face reclama unui produs sau serviciu oriunde si oricand.

Nokia Ad Service este o retea mobila de reclame, creata de un grup de producatori care au dorit sa lanseze o platforma ce se ocupa cu managementul si optimizarea campaniilor de advertising pe telefonul mobil. Din cauza suprasaturarii suporturilor media cu reclame este nevoie de o noua platforma pe care sa fie disponibile toate aceste continuturi comerciale.

Intrand in parteneriate cu ziare celebre, provideri de Internet si diversi operatori Nokia incearca sa isi extinda sfera de acoperire pentru noile servicii de advertising. Astfel numeroase publicatii, site-uri si chiar aplicatii vor scapa de infernalele reclame, "deversandu-si" continutul pe canalele special create de Nokia. Treptat suporturile media vechi se vor curata de reclame, iar industria mobila se va satura cu tot felul de anunturi, promouri si superoferte.

Nokia Ad Service este disponibil de azi in toata Europa, in timp ce Nokia Advertising Connector este in teste si va fi lansat pana la finalul anului 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×