Apple + Google = !?!?

1.188 ori
<b>Apple + Google = !?!?</b>Eric Schmidt, chief executive officer la Google a dat detalii despre o posibila colaborare cu Apple in timp ce se afla la conferinta din San Francisco dedicata tehnologiei de ultima generatie. Schmidt ne-a lasat intr-o aura de mister, afirmand luni ca...

Eric Schmidt, chief executive officer la Google a dat detalii despre o posibila colaborare cu Apple in timp ce se afla la conferinta din San Francisco dedicata tehnologiei de ultima generatie.

Schmidt ne-a lasat intr-o aura de mister, afirmand luni ca Google si Apple colaboreaza in numeroase proiecte noi. Era de asteptat avand in vedere ca "firmele au teluri si concurenti similari", dupa cum afirma reprezentantul Google. Astfel de raspunsuri laconice si misterioase apar ca raspunsuri la speculatiile facute pe seama unui posibil proiect comun, din care va rezulta un nou prototip de PC.

Dupa cum deja stiti, Google Maps este un feature al iPhone, sau cel putin asa ne-a fost prezentat in cadrul Macworld San Francisco. Zvonurile nu se opresc la acel PC de noua generatie si se banuieste chiar un rol major jucat de Google in cadrul noului sistem de operare de la Apple, numit Leopard.

Lovitura de gratie? Ei bine Schmidt a devenit recent membru al conducerii Apple si mintea noastra fuge spre concepte mari ca "fuziune" si imediat apoi la "monopol".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×