Panasonic lansează telefonul T40 În India, vine cu preț sub 100 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 964 ori
<b>Panasonic lansează telefonul T40 În India, vine cu preț sub 100 de dolari</b>Panasonic a lansat un nou handset în India, sub numele de T40, iar acest model are un look ce amintește de un Xperia midrange combinat cu HTC, cel puțin în zona frontală. Terminalul costă 97 de dolari și are un spate ce amintește ușor de un TCL...

Panasonic a lansat un nou handset în India, sub numele de T40, iar acest model are un look ce amintește de un Xperia midrange combinat cu HTC, cel puțin în zona frontală. Terminalul costă 97 de dolari și are un spate ce amintește ușor de un TCL Alcatel.

Acest produs e disponibil doar în India deocamdată, pe negru, alb sau roșu. El integrează un display WVGA de 4 inch, un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și Android 4.4.2 ca OS. Avem la dispoziție și 8 GB stocare interna, slot microSD și o cameră principală de 5 megapixeli, cu blitz LED plasat sub ea. Telefonul are inclusă aici o baterie de 1500 mAh, WiFi, Bluetooth 4.0 și GPS.

Sub ecran găsim butoane capacitive, iar un aspect interesant al acestui model îl reprezintă difuzoarele, care nu pare a fi plasate în spate și probabil se afla în zona inferioară. Panasonic T40 este un handset dual SIM și vine cu suport Gesture Play+, plus câteva servicii muzicale la pachet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×