eMAG continuă festivalul de reduceri Oktoberfest cu Weekendul telefoanelor, laptop-urilor și al tabletelor

1.355 ori
<b>eMAG continuă festivalul de reduceri Oktoberfest cu Weekendul telefoanelor, laptop-urilor și al tabletelor</b>După ce a debutat acum câteva zile, campania de reduceri Oktoberfest organizată de către eMAG nu va lua sfârșit prea repede, aceasta continuând până pe data de 24 octombrie, zi în care și cei de la F64 vor avea ceva pregătit pentru...

După ce a debutat acum câteva zile, campania de reduceri Oktoberfest organizată de către eMAG nu va lua sfârșit prea repede, aceasta continuând până pe data de 24 octombrie, zi în care și cei de la F64 vor avea ceva pregătit pentru cumpărători, și anume promoția Black Friday Pro despre care puteți afla mai multe de aici.

LG G3

Aflați că printre cele mai populare flagship-uri ale anului 2014 ce încă se mai regăsesc în stocurile eMAG la reduceri foarte atractive, se numără Samsung Galaxy S5 16 GB, terminal ce costă doar 1.999 lei după aplicarea unei reduceri de 11%, acest procent fiind regăsit și în cazul lui LG G3, smartphone ce costă 1.949 lei.

Asus MeMo Pad ME70C-1A002AHP 7 Plus 1301

De asemenea, printre cele mai interesante tablete avem și modelul HP 7 Plus 1301, device de 7 inch ce beneficiază de un procesor quad-core și 1 GB memorie RAM, prețul acestuia fiind de doar 399 lei. Totodată, și tableta Asus MeMo Pad ME70C-1A002A poate fi o alegere înțeleaptă, aceasta fiind disponibilă pentru doar 399 lei. Lista completă de reduceri poate fi găsită chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×