Panasonic pregătește un nou smartphone pentru MWC 2014

2.131 ori
<b>Panasonic pregătește un nou smartphone pentru MWC 2014</b>Printre brandurile prezente la MWC 2014 se va număra și Panasonic, care ar putea aduce un smartphone nou la showul tech din Barcelona. Am fi crezut că Panasonic nu mai produce telefoane, dacă nu ar fi existat aceasta speculație. &nbsp; Aparent e...

Printre brandurile prezente la MWC 2014 se va număra și Panasonic, care ar putea aduce un smartphone nou la showul tech din Barcelona. Am fi crezut că Panasonic nu mai produce telefoane, dacă nu ar fi existat aceasta speculație.

Aparent e vorba despre un terminal cu ecran de 5 inch, care va fi rezistent la șocuri și probabil va rula Android. Se pare că Panasonic negociază deja cu firmele de construcții din SUA pentru parteneriate legate de acest model. Astfel, noul telefon va fi un produs de nisa destinat celor din domeniul enterprise.

Panasonic a mai atacat zona telefoanelor până acum, dar fără prea mare succes. Ei au încercat să producă și un telefon fix Android, dar poate că acum cheia succesului este un produs de nișă. Ne vom afla luna viitoare la MWC 2014, de unde vă vom prezenta inovații de acest gen și probabil vom arunca o privire și asupra acestui handset Panasonic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×