Panasonic promite smartphone-uri Android pentru 2012, mai devreme În Japonia

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.036 ori
<b>Panasonic promite smartphone-uri Android pentru 2012, mai devreme În Japonia</b>Panasonic este un nume mare când vine vorba de televizoare, produse electronice și electrocasnice, dar compania nu a impresionat în ultimii ani în segmentul de smartphone-uri. Realizând potențialul său, șeful secțiunii mobile Panasonic, Osamu...

Panasonic este un nume mare când vine vorba de televizoare, produse electronice și electrocasnice, dar compania nu a impresionat în ultimii ani în segmentul de smartphone-uri. Realizând potențialul său, șeful secțiunii mobile Panasonic, Osamu Waki a declarat recent că firma se va implica activ în această piață în următorii ani.

Oficialul Panasonic a mai declarat că producătorul japonez a estimat greșit viteza cu care smartphone-urile vor începe să prindă pe piața locală și creșterea rapidă a lui Android. Astfel, compania dorește să recupereze handicapul față de rivalii săi, întâi la nivel local și apoi internațional. Cum? Prin lansarea unor modele Android high end în Japonia în următorul an și din 2012 și global.

Rămâne de văzut dacă acest brand ne poate surprinde, dar având în vedere performanțele sale în segmentul televizoarelor de exemplu, avem așteptări mari de la un eventual telefon Viera cu Android 4.0.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×