Panasonic promite smartphone-uri Android pentru 2012, mai devreme În Japonia

1.055 ori
<b>Panasonic promite smartphone-uri Android pentru 2012, mai devreme În Japonia</b>Panasonic este un nume mare când vine vorba de televizoare, produse electronice și electrocasnice, dar compania nu a impresionat în ultimii ani în segmentul de smartphone-uri. Realizând potențialul său, șeful secțiunii mobile Panasonic, Osamu...

Panasonic este un nume mare când vine vorba de televizoare, produse electronice și electrocasnice, dar compania nu a impresionat în ultimii ani în segmentul de smartphone-uri. Realizând potențialul său, șeful secțiunii mobile Panasonic, Osamu Waki a declarat recent că firma se va implica activ în această piață în următorii ani.

Oficialul Panasonic a mai declarat că producătorul japonez a estimat greșit viteza cu care smartphone-urile vor începe să prindă pe piața locală și creșterea rapidă a lui Android. Astfel, compania dorește să recupereze handicapul față de rivalii săi, întâi la nivel local și apoi internațional. Cum? Prin lansarea unor modele Android high end în Japonia în următorul an și din 2012 și global.

Rămâne de văzut dacă acest brand ne poate surprinde, dar având în vedere performanțele sale în segmentul televizoarelor de exemplu, avem așteptări mari de la un eventual telefon Viera cu Android 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×