Imagini 3D pe iPhone, prin intermediul lui i3DG (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 3.182 ori
<b>Imagini 3D pe iPhone, prin intermediul lui i3DG (Video)</b>Dacă ar fi să căutăm cele 2 lucruri cele mai la modă în tehnologie în acest moment, ele ar fi vizualizarea de imagini 3D și iPhone-ul. Combinate, aceste două fenomene dau naștere unui gadget atractiv, dar care nu există deocamdată de sine...

Dacă ar fi să căutăm cele 2 lucruri cele mai la modă în tehnologie în acest moment, ele ar fi vizualizarea de imagini 3D și iPhone-ul. Combinate, aceste două fenomene dau naștere unui gadget atractiv, dar care nu există deocamdată de sine stătător. înainte ca telefonul Apple să primească un ecran 3D, îi putem atașa accesoriul i3DG, care îl va face să afișeze imagini tridimensionale.

Creație a artistului media Jitsuro Mase, i3DG este un atașament pentru iPhone și iPad care transformă ecranul acestor terminale într-un display 3D. Ce rezultă sunt animații și imagini tridimensionale pe care le puteți vizualiza fără a fi nevoie de ochelari speciali 3D. Conceptul din spatele lui i3DG este destul de simplist: el funcționează ca un periscop și include o oglindă așezată la un unghi de 45 de grade.

Această oglindă va proiecta imaginile de pe iPad și iPhone în spațiul din jurul său, dând naștere unor conținuturi 3D. Din păcate nu știm încă dacă și când va deveni acest accesoriu comercial, dar până atunci îl puteți admira în acțiune în clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×