Samsung Galaxy S Giorgio Armani: hardware de top și lux În același handset

2.016 ori
<b>Samsung Galaxy S Giorgio Armani: hardware de top și lux În același handset</b>Samsung și Giorgio Armani au anunțat recent lansarea unei versiuni de lux a modelului Galaxy S (GT-I9010). Practic, noul model este un Samsung Galaxy S cu branding Giorgio Armani, logo-uri ale casei de modă, wallpaper-uri și aplicații care îi...

Samsung și Giorgio Armani au anunțat recent lansarea unei versiuni de lux a modelului Galaxy S (GT-I9010). Practic, noul model este un Samsung Galaxy S cu branding Giorgio Armani, logo-uri ale casei de modă, wallpaper-uri și aplicații care îi poartă amprenta.

știm deocamdată că varianta Samsung Captivate (Galaxy S în SUA, versiunea AT&T) va fi rebranduită, dar bănuim că și restul operatorilor vor beneficia de noul handset. Specificațiile care au transformat acest terminal într-un hit sunt în continuare prezente, fie că e vorba de memoria de 16GB, procesorul de 1GHz, display-ul Super AMOLED de 4 inchi sau procesorul de 1GHz.

Mai aflăm și că această versiune a telefonului vine direct cu Android 2.2 Froyo instalat și suport pentru Flash 10.1. Veți putea găsi acest handset în magazinele Giorgio Armani și în oferta retailerilor de telefoane din Italia, în special. La nivel global, telefonul va fi lansat în 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×