Panasonic Toughpad FZ-B2 e o nouă tabletă de 7 inch ultrarezistentă

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 696 ori
<b>Panasonic Toughpad FZ-B2 e o nouă tabletă de 7 inch ultrarezistentă</b>Panasonic are în gama Toughpad un produs de încredere când vine vorba de rezistență sporită, în special la intemperii și șocuri. Azi ei lansează tableta de 7 inch Toughpad FZ-B2, un model ultrarezistent care supraviețuiește condițiilor...

Panasonic are în gama Toughpad un produs de încredere când vine vorba de rezistență sporită, în special la intemperii și șocuri. Azi ei lansează tableta de 7 inchToughpad FZ-B2, un model ultrarezistent care supraviețuiește condițiilor vitrege.

Noul venit va sosi în magazine la final de noiembrie și nu a primit un preț încă, deși astfel de terminale costa de obicei destul de mult. Remarcăm că acest model include o cameră frontală și senzori speciali lângă, plus o serie de LED-uri indicatoare laterale. FZ-B2 include și un display LCD wide de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar ca OS avem Android 4.4.

Produsul poate rezista scăpărilor pe podea, vibrațiilor puternice (pickhamer inclus probabil) și are și protecție contra stropirii și prafului în standardul IP65. Unitatea vine la pachet cu accesorii, precum un cradle pentru vehicule sau un cititor de coduri de bare. Viața bateriei sale este de 7 ore, iar gadgetul măsoară 18 mm în grosime și cântărește 540 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×