Panoul ecranului de pe HTC Hima/ HTC One 2015 ajunge pe web, măsoară 5.2 inch În diagonală

899 ori
<b>Panoul ecranului de pe HTC Hima/ HTC One 2015 ajunge pe web, măsoară 5.2 inch În diagonală</b>După ce am aflat cu câteva zile în urmă că numele de cod al următorului flagship HTC este Hima, iată că azi avem parte și de o primă scăpare de componentă a acestui device. E vorba despre panoul ecranului său, care ar avea o diagonală de 5.2...

După ce am aflat cu câteva zile în urmă că numele de cod al următorului flagship HTC este Hima, iată că azi avem parte și de o primă scăpare de componentă a acestui device. E vorba despre panoul ecranului său, care ar avea o diagonală de 5.2 inch.

Terminalul este urmașul lui HTC One M8 și ar sosi la anul, cu un procesor Snapdragon 810, un octa core cu 4 core-uri la 1.5 GHz și 4 la 2 GHz, plus 3 GB RAM și o cameră de 20.7 megapixeli. E posibil ca acest senzor să fie furnizat de către Sony, cum s-a întâmplat și în cazul multor altor companii. în partea frontală HTC Hima ar primi o cameră de 13 MP pentru selfie, iar la interior vom avea o baterie de 2840 mAh.

Panoul ecranului de pe HTC Hima/ HTC One 2015 ajunge pe web, măsoară 5.2 inch În diagonală

E surprinzător faptul că zvonurile afirmă că noul venit va avea doar o rezoluție Full HD, având în vedere că mai nou Quad HD a devenit standardul pe flagshipuri. Ca OS handsetul va aduce Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense 7.0 aplicat. Panoul pe care îl vedeți aici nu ne spune mare lucru, poate în afara faptului că ecranul nu va avea margini foarte înguste, așa cum am văzut pe alte smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×