Vânzările producătorului de procesoare MediaTek scad cu 22% În noiembrie

558 ori
<b>Vânzările producătorului de procesoare MediaTek scad cu 22% În noiembrie</b>Se pare că MediaTek nu a profitat de problemele pe care le are Qualcomm în China, înregistrând o lună noiembrie destul de slabă. Astfel, producătorul de chipseturi a avut parte de o scădere a vânzărilor cu 22% față de perioada precedentă....

Se pare că MediaTek nu a profitat de problemele pe care le are Qualcomm în China, înregistrând o lună noiembrie destul de slabă. Astfel, producătorul de chipseturi a avut parte de o scădere a vânzărilor cu 22% față de perioada precedentă.

MediaTek a anunțat venituri de 538 milioane de dolari pe luna noiembrie a acestui an, cu 22.4% mai puțin decât în octombrie. întregul trimestru 4 al companiei ar putea fi mai slab decât așteptările, ajungând la cea mai joasă tinta estimată de către experți. Clienții din China și revizuirile comenzilor lor reprezintă principala problemă pentru această firmă. MediaTek anunțase cu ceva vreme în urmă că vânzările pe trimestrul 4 vor fi cu 6% mai mici decât cele din trimestrul 3, atunci când compania crescuse cu 2%.

Vânzările producătorului de procesoare MediaTek scad cu 22% În noiembrie

în ciuda performanței scăzute din noiembrie, producătorul de chipseturi a înregistrat totuși o valoare mai ridicată a vânzărilor în această lună, în comparație cu noiembrie 2013. Creșterea a fost de 59.4% și sunt sigur că începutul de 2015 va aduce vești bune pentru firma care în mod tradițional e un partener bun pentru companiile indiene și chineze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×