Panoul frontal al lui ZTE Nubia X6 apare pe web, redefinește noțiunea de edge to edge

Autor:  | Publicat în:  ZTE 950 ori
<b>Panoul frontal al lui ZTE Nubia X6 apare pe web, redefinește noțiunea de edge to edge</b>De la LG G2 încoace puțin producători de telefoane au mai restabilit definiția de "ecran edge to edge". Se pare că ZTE încearcă acest lucru, dacă ne luăm după imaginile de mai jos, care reprezintă panoul frontal al viitorului său telefon,...

De la LG G2 încoace puțin producători de telefoane au mai restabilit definiția de "ecran edge to edge". Se pare că ZTE încearcă acest lucru, dacă ne luăm după imaginile de mai jos, care reprezintă panoul frontal al viitorului său telefon, numit Nubia X6.

ZTE are o concurență puternică la nivel local, cu firme precum Vivo cu un telefon cu ecran 2K, sau rivali cu telefoane cu grosime sub 6 mm. Ei bine, cu câteva zile în urma ZTE posta un teaser cu privire la flagshipul de mai sus, iar acum asistăm la o scăpare. Nu avem nimic concret legat de specificațiile sale, dar acest panou ne dezvăluie designul.

Evident nu avem nici o garanție cu privire la autenticitatea imaginilor, deci vă invit la precauție maximă aici. Sursa fotografiilor afirma că marginea ecranului lui X6 este de doar 1.3 mm, iar zvonurile afirmă că acest nou venit va avea 2 sau 3 GB RAM, o cameră de 16 MP și o incredibilă camera frontală de 13 MP, plus un display 2K.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×