LG G3 va fi rezistent la praf și apă, conform unor noi zvonuri

1.596 ori
<b>LG G3 va fi rezistent la praf și apă, conform unor noi zvonuri</b>Se pare că Sony a inspirat un trend, fiind printre primele companii care a lansat un flagship direct cu o carcasă rezistenta la apă și praf. Apoi a lansat și Samsung modelul Galaxy S4 Active, iar Galaxy S5 a sosit direct cu această abilitate. Acum...

Se pare că Sony a inspirat un trend, fiind printre primele companii care a lansat un flagship direct cu o carcasă rezistenta la apă și praf. Apoi a lansat și Samsung modelul Galaxy S4 Active, iar Galaxy S5 a sosit direct cu această abilitate. Acum se pare că și LG G3 va urma aceeași direcție.

Despre LG G3 am tot auzit zvonuri în ultima săptămână și anume că se va lansa în iunie, va avea un ecran 2K de 5.2 inch și un procesor Snapdragon 801 sau noul procesor LG Odin. Acum descoperim că acest terminal de top LG va avea o carcasă ce poate fi scufundată în apă la o adâncime mică și poate rezista contactului cu praful. Asta înseamnă că ne putem aștepta ca acest smartphone să aibă un capac al portului microUSB 3.0, după modelul lui Galaxy S5.

Având în vedere că izolarea difuzorului de pe Xperia Z1 Compact împotriva apei a efectat ușor outputul audio, mă întreb dacă nu cumva și Galaxy S5 și LG G3 vor avea de suferit la capitolul acustică. Voi ce așteptări aveți în privința lui LG G3?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×