Panourile publicitare pentru versiunea WP 8.1 a lui HTC One (M8) sunt deja pregătite pentru afișarea În magazine

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.003 ori
<b>Panourile publicitare pentru versiunea WP 8.1 a lui HTC One (M8) sunt deja pregătite pentru afișarea În magazine</b>După cum bine știm, astăzi în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York, compania taiwaneză HTC va lansa un nou terminal de top, mai precis versiunea cu Windows Phone 8.1 a celebrului One (M8), device ce ne atrage printr-o uimitoare carcasă...

După cum bine știm, astăzi în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York, compania taiwaneză HTC va lansa un nou terminal de top, mai precis versiunea cu Windows Phone 8.1 a celebrului One (M8), device ce ne atrage printr-o uimitoare carcasă realizată în proporție de 90% din metal.

Cu doar câteva ore înainte de startul acestui eveniment, iată că pe web și-au făcut apariția și primele panouri publicitare/postere cu versiunea WP 8.1 a lui One (M8), acestea fiind gata pentru afișarea în magazine. Acest lucru poate sugera faptul că telefonul va fi lansat imediat și în magazine, aceeași tehnică fiind aplicată și în luna martie cu modelul flagship.

Deși zvonurile afirmau faptul că HTC ar putea opta fie pentru One (W8), fie pentru denumirea One (M8) For Windows, se pare că posterul de mai sus dezvăluie faptul că terminalul se va numi tot One (M8), utilizatorii având posibilitatea ulterioară de a alege fie versiunea cu Android, fie pe cea cu Windows Phone 8.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×