Pantech C150

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.945 ori
<b>Pantech C150</b>Publicul din SUA va avea sansa sa foloseasca terminalul din imaginea urmatoare, un handset entry-level de la Pantech, modelul C150. Acest telefon este dotat cu o camera VGA, suportand conectivitate Bluetooth, un lux pentru terminalele din aceasta clasa....

Publicul din SUA va avea sansa sa foloseasca terminalul din imaginea urmatoare, un handset entry-level de la Pantech, modelul C150.

Acest telefon este dotat cu o camera VGA, suportand conectivitate Bluetooth, un lux pentru terminalele din aceasta clasa. Conectivitatea GPRS inchide lista feature-urilor lui C150, de mentionat fiind faptul ca handsetul este disponibil prin AT&T la pretul de 200 de dolari, "la liber", sau gratis, cu un abonament pe 2 ani. In cazul unui terminal mobil atat de ieftin, se pune accentul mai mult pe design si look decat pe feature-uri atunci cand clientul face alegerea.

Exista si o a doua varianta: o persoana are un telefon cu pronuntate functii muzicale si de divertisment si doreste si un terminal util, cu functii de baza. Posesorii unui smartphone au toate acestea intr-un singur ambalaj, dar persoanele cu venit mediu vor dori un terminal mid-range cu music player si jocuri si un low-end cu o viata lunga a bateriei si cu o buna calitate a sunetului in timpul convorbirilor. Astfel, un telefon ca Pantech C150 ar putea deveni un terminal "accesoriu" pentru posesorii de iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×