Pantech C150

2.012 ori
<b>Pantech C150</b>Publicul din SUA va avea sansa sa foloseasca terminalul din imaginea urmatoare, un handset entry-level de la Pantech, modelul C150. Acest telefon este dotat cu o camera VGA, suportand conectivitate Bluetooth, un lux pentru terminalele din aceasta clasa....

Publicul din SUA va avea sansa sa foloseasca terminalul din imaginea urmatoare, un handset entry-level de la Pantech, modelul C150.

Acest telefon este dotat cu o camera VGA, suportand conectivitate Bluetooth, un lux pentru terminalele din aceasta clasa. Conectivitatea GPRS inchide lista feature-urilor lui C150, de mentionat fiind faptul ca handsetul este disponibil prin AT&T la pretul de 200 de dolari, "la liber", sau gratis, cu un abonament pe 2 ani. In cazul unui terminal mobil atat de ieftin, se pune accentul mai mult pe design si look decat pe feature-uri atunci cand clientul face alegerea.

Exista si o a doua varianta: o persoana are un telefon cu pronuntate functii muzicale si de divertisment si doreste si un terminal util, cu functii de baza. Posesorii unui smartphone au toate acestea intr-un singur ambalaj, dar persoanele cu venit mediu vor dori un terminal mid-range cu music player si jocuri si un low-end cu o viata lunga a bateriei si cu o buna calitate a sunetului in timpul convorbirilor. Astfel, un telefon ca Pantech C150 ar putea deveni un terminal "accesoriu" pentru posesorii de iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×