Pantech C810 disponibil pe Amazon

1.257 ori
<b>Pantech C810 disponibil pe Amazon</b>Se pare ca Amazon.com nu mai asteapta pana la lansarea oficial a terminalului Pantech C810, oferind deja publicului o pagina dedicata acestui telefon. Dual sliderul produs de Pantech nu este inca disponibil nici macar pe site-ul AT&T, iar acest terminal...

Se pare ca Amazon.com nu mai asteapta pana la lansarea oficial a terminalului Pantech C810, oferind deja publicului o pagina dedicata acestui telefon.

Dual sliderul produs de Pantech nu este inca disponibil nici macar pe site-ul AT&T, iar acest terminal 3G se pare ca va rula sistemul de operare Windows Mobile 6. Mecanismul dual-slide este extrem de bine realizat, fiind practic acelasi pe care l-am vazut la terminalul Helio Ocean. C810 are un alt avantaj major, acela al pretului, costand doar 179.99 dolari, o suma rezonabila pentrun un astfel de handset produs de Pantech.

Evident oferta include un abonament AT&T, care stim cat de mult poate costa din experienta posesorilor de iPhone. La urma urmei, acest telefon este atat destinat clientilor de tip business, cat si utilizatorilor standard, multumind ambele categorii de public, iar pretul ridicat al facturii va fi suportat in consecinta. Nu cunoastem inca o data de lansare si in Europa a lui C810, dar banuim ca-l vom vedea pe plaiurile mioritice de abia in 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×