Firefox a ajuns la 400 de milioane de downloaduri

Autor:  | Publicat în:  Software 754 ori
<b>Firefox a ajuns la 400 de milioane de downloaduri</b>In doar 4 ani, Firefox, acel initial mic browser web a fost downloadat de peste 400 de milioane de ori, devenind un rival serios al lui Internet Explorer. Aceasta este o performanta notabila pentru un proiect care a pornit de la un nivel mic, iar de...

In doar 4 ani, Firefox, acel initial mic browser web a fost downloadat de peste 400 de milioane de ori, devenind un rival serios al lui Internet Explorer.

Aceasta este o performanta notabila pentru un proiect care a pornit de la un nivel mic, iar de mentionat este faptul ca numarul de utilizatori ai browserului s-a dublat in fiecare an, de la lansarea sa. La ora actuala 120 de milioane de utilizatori prefera Firefox, drept browserul ideal. Pornit ca o replica la stagnantul si comunul Microsoft Internet Explorer, Firefox a devenit rapid alternativa standard pentru persoanele care doreau un web browsing de calitate.

Rivalul lui Internet Explorer, are numeroase pluginuri suportate, iar natura sa open-source da sansa developerilor sa il dezvolte continuu oferindu-i noi feature-uri. Vom vedea oare peste un an 800 de milioane de downloaduri in aceeasi perioada? Suntem gata sa raspundem afirmativ la aceasta intrebare, recunoscand faptul ca exista numeroase minti luminate la Mozilla. Am fi totusi incantati sa vedem si un Firefox Mobile, care sa concureze cu Opera Mini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×