Pantech Duo 2 trece de FCC

1.296 ori
<b>Pantech Duo 2 trece de FCC</b>Terminalul mobil Pantech Duo 2 tocmai a trecut de FCC, autoritatea americana care aproba toate noile handseturi inainte ca acestea sa intre pe piata. Avem de-a face cu un dual slider dotat cu tastatura numerica si QWERTY. Pantech Duo 2 ruleaza Windows...

Terminalul mobil Pantech Duo 2 tocmai a trecut de FCC, autoritatea americana care aproba toate noile handseturi inainte ca acestea sa intre pe piata. Avem de-a face cu un dual slider dotat cu tastatura numerica si QWERTY.

Pantech Duo 2 ruleaza Windows Mobile, iar daca brandul nu va suna cunoscut, trebuie sa aflati ca primul model Duo era cunoscut si sub numele de Helio Ocean, existand si o versiune GSM la AT&T. Duo 2, ce poarta si numele de C820 dispune de o camera de 2 megapixeli si conectivitate dual-band 850/1900 GSM/EDGE/WCDMA.

Printre specificatiile acestui terminal se mai numara un slot pentru carduri microSD, Bluetooth si suport pentru inregistrare video. Pretul si data sa de lansare nu sunt cunoscute, dupa cum nu este nici operatorul care va "adopta" handsetul. Este foarte probabil ca Duo 2 sa soseasca prin AT&T, iar Virgin Mobile a confirmat deja o versiune CDMA ce va fi lansata anul viitor in reteaua sa.

Sursa: Phone Scoop

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×