Pantech Slate, imagine in premiera cu cel mai subtire terminal full QWERTY

1.635 ori
<b>Pantech Slate, imagine in premiera cu cel mai subtire terminal full QWERTY</b>Ce-i drept, Slate mai fusese fotografiat pana acum, in ipostaze oficiale, dar niciodata "live" in mana utilizatorului. Producatorul acestui handset, Pantech sustine sus si tare ca acest terminal este cel mai subtire full QWERTY din lume. Se pare ca...

Ce-i drept, Slate mai fusese fotografiat pana acum, in ipostaze oficiale, dar niciodata "live" in mana utilizatorului. Producatorul acestui handset, Pantech sustine sus si tare ca acest terminal este cel mai subtire full QWERTY din lume.

Se pare ca handsetul nu va fi disponibil in culoarea in care-l vedem aici, dar asta nu ar trebui sa fie o problema pentru cumparatorii sai. Conform celor de la Engadget, telefonul ar trebui sa fie pus in vanzare pana la finalul lunii, la un incredibil pret de sub 50 de dolari. Totusi, de pe lista sa de specificatii va lipsi conectivitatea 3G, deci terminalul nu poate ridica vreo pretentie deosebita.

Stim si ca Slate este inclus in portofoliul celor de la AT&T pentru iarna acestui an, el fiind unul dintre motivele pentru care Craciunul va fi (sau nu) fericit pentru operatorul american. Daca nu va multumeste acest telefon, puteti arunca oricand o privire asupra unor noi telefoane concept de la Pantech, ale caror forme "marine" si orientare catre ecologie ar da gata chiar si cel mai trendy utilizator.

Sursa: Uberphones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×