Kyocera va produce urmatorul telefon Android, folosind OS-ul open source

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.637 ori
<b>Kyocera va produce urmatorul telefon Android, folosind OS-ul open source</b>Google si-a indeplinit promisiunea de a pune la dispozitie OS-ul Android in forma open source, tuturor companiilor care doresc sa il foloseasca pe terminalele lor. Codul sursa pentru acest sistem de operare este disponibil acum la adresa...

Google si-a indeplinit promisiunea de a pune la dispozitie OS-ul Android in forma open source, tuturor companiilor care doresc sa il foloseasca pe terminalele lor.

Codul sursa pentru acest sistem de operare este disponibil acum la adresa source.android.com si include toate componentele necesare, de la bootloader la aplicatii care ruleaza pe desktopul platformei. Cu aceasta informatie practic orice developer poate face modificari fundamentale ale felului in care opereaza Android, ducand la tot soiul de customizari.

Aflam apoi ca producatorul Kyocera lucreaza la un smartphone bazat pe Android, anuntand ieri colaborarea sa cu Wind River pentru a construi acest terminal. Wind River isi va aduce aportul la noul handset, punand la dispozitie tehnologia sa bazata pe Linux si ocupandu-se de integrarea lui Android OS pe sistemul Kyocera.

Sursa: MobileBurn

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×