Nokia 63 este real! Deocamdata nu si in magazine

2.172 ori
<b>Nokia 63 este real! Deocamdata nu si in magazine</b>Nokia a facut atat de multe lansari in ultima vreme, incat este greu sa nu te pierzi printre modelele sale si poti chiar sa nu mai stii exact ce handset e real, concept, lansat deja sau anulat. Nokia 63 nu ne spune mare lucru, dar aflam ca handsetul este...

Nokia a facut atat de multe lansari in ultima vreme, incat este greu sa nu te pierzi printre modelele sale si poti chiar sa nu mai stii exact ce handset e real, concept, lansat deja sau anulat. Nokia 63 nu ne spune mare lucru, dar aflam ca handsetul este real, desi el nu este prezent in magazine.

Oriunde s-ar afla acest telefon, blocat undeva intre procesul de productie si cel de marketing, el a fost fotografiat si poate fi admirat de catre dumneavoastra mai sus. Imaginile prezinta un terminal dotat cu tastatura full QWERTY, care pare usor de utilizat si foarte comfortabil. Totusi, Nokia 63 este destul de gros si dispune de un ecran cu rezolutie scazuta, de 240 x 320 pixeli, mult mai putin decat alte telefoane high end.

Nokia 64 exista

Lista de specificatii a acestui misterios telefon Nokia include suport HSDPA, Bluetooth si WLAN, toate ruland pe o platforma Symbian. Meniul terminalului este foarte asemanator cu cel al unui E71, iar telefonul dispune si de o lanterna, care poate fi utila uneori, dar care nu ridica prea mult stacheta in privinta performantelor sale. Nokia 63 va fi disponibil in 3 variante, conform zvonurilor: E63-1i pentru Europa, E63-2 fara camera, dar cu mai multa memorie si E63-3 destinat publicului din SUA.

Sursa: GSM Dome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×