WWDC 2014 va pune accentul pe OS X 10.10, iOS 8 nu va aduce schimbări majore

1.136 ori
<b>WWDC 2014 va pune accentul pe OS X 10.10, iOS 8 nu va aduce schimbări majore</b>Au început să apară primele informații legate de conferința Apple WWDC 2014, care va avea loc luna viitoare. Se pare că accentul se va pune mai degrabă pe OS X 10.10 și nu neapărat pe iOS 8. Aparent unele funcții revoluționare de pe platformă...

Au început să apară primele informații legate de conferința Apple WWDC 2014, care va avea loc luna viitoare. Se pare că accentul se va pune mai degrabă pe OS X 10.10 și nu neapărat pe iOS 8. Aparent unele funcții revoluționare de pe platformă mobilă ar putea fi amânate pentru iOS 8.1.

Informațiile vin de la surse apropiate de Apple și se pare că în cadrul companiei specialiști din echipa iOS au fost distribuiți către echipa OS X. Noul look al acestui OS desktop va împrumuta elemente de la iOS 7 și va aduce iconuri mai definite, colțuri mai ascuțite ale ferestrelor și mai mult spațiu alb. Vor fi păstrate aspecte ale lui OS X, precum multitasking multi window, Finder și Mission Control.

WWDC 2014 va pune accentul pe OS X 10.10, iOS 8 nu va aduce schimbări majore

OS X 10.10 are numele de cod Syrah, nume luat după un vin popular în SUA, dar există și speculații legate de numele OS X Yosemite. în ce privește iOS 8, la el ne așteptam să aducă o aplicație Healthbook, pentru sănătate și fitness, o nouă versiune de Maps, o aplicație de sine stătătoare iTunes Radio, suport VoLTE și aplicații TextEdit și Preview. Aceleași surse ne recomandă să nu ne pripim, deoarece Apple ar putea să păstreze grosul inovației pentru iOS 8.1.

WWDC 2014 va pune accentul pe OS X 10.10, iOS 8 nu va aduce schimbări majore

Apple a mai lucrat și la o funcție de identificare a melodiilor integrată în Siri, în parteneriat cu Shazam. în altă ordine de idei am putea vedea și un nou Apple TV la WWDC, care va aduce control prin Siri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×