Papipo permite micilor utilizatori sa efectueze apeluri, dar si sa se joace!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 3.819 ori
<b>Papipo permite micilor utilizatori sa efectueze apeluri, dar si sa se joace!</b>E greu sa fii pe placul tuturor cand piata se divide in tot mai multe nise, greu de multumit, in special in domeniul telefoniei mobile. Un telefon hi-fi dotat cu touch-screen si 3G ar trebui sa multumeasca orice pasionat al industriei mobile...sau nu? Ar...

E greu sa fii pe placul tuturor cand piata se divide in tot mai multe nise, greu de multumit, in special in domeniul telefoniei mobile. Un telefon hi-fi dotat cu touch-screen si 3G ar trebui sa multumeasca orice pasionat al industriei mobile...sau nu?

Ar fi pacat sa uitam de copii, care trebuie pregatiti pentru gadgeturile de maine cu terminalele de azi. Papipo este un astfel de aperitiv, fiind mai degraba genul de gadget care este gasit drept surpriza la o cutie de cereale decat ceva disponibil intr-un stand de telefoane mobile. Destinat pentru a fi un telefon mobil de jucarie, dar luandu-se in serios cu functii de terminal mobil propriu-zis, Papipo permite micilor utilizatori sa efectueze apeluri, dar si sa se joace.

Exista deja 5 modele de design pentru fete si 2 pentru baieti, dupa cum puteti observa si in imaginea de mai sus. Hello Kitty, Tamagochi si dragoni se numara printre stilurile alese pentru a ambala acest produs destinat micilor consumatori. Dotat cu o camera onboard, Papipo este disponibil la pretul de 41$, doar in Japonia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×