PayPal lanseaza varianta 2.0 a aplicatiei sale Android

Autor:  | Publicat în:  PayPal 722 ori
<b>PayPal lanseaza varianta 2.0 a aplicatiei sale Android</b>Developerii par a fi prins drag de Apple in ultima vreme, deoarece unele aplicatii destul de populare care ar trebui sa fie identice pe iPhone si terminalele Android, arata mult mai bine pe telefonul produs de Apple. Este si cazul aplicatiei Facebook si...

Developerii par a fi prins drag de Apple in ultima vreme, deoarece unele aplicatii destul de populare care ar trebui sa fie identice pe iPhone si terminalele Android, arata mult mai bine pe telefonul produs de Apple. Este si cazul aplicatiei Facebook si al celei PayPal, care va primi un update in aceste zile.

Aflam ca PayPalva lansa versiunea 2.0 a aplicatiei sale pentru telefoane Android, reusind astfel sa ajunga la nivelul softului similar pentru iPhone. In afara de imbunatatiri la capitolul grafica, aflam ca applicatia vine cu functii noi precum Bump, care permite utilizatorilor de smartphone-uri sa faca schimb de informatii intre terminale.

In plus, veti beneficia si de originala functie Split the Check, care e utila la restaurante, atunci cand este acceptat doar un singur card de credit la o masa. Astfel, veti achita comanda tuturor persoanelor de la masa, iar ele vor primi o instiintare in legatura cu partea pe care v-o datoreaza, in cazul in care sunteti cel care a platit cu cardul.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×