Pe GamerLand.ro există În acest moment jocuri și console video la 0 lei (mai mult ca sigur greșeală)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 7.871 ori
<b>Pe GamerLand.ro există În acest moment jocuri și console video la 0 lei (mai mult ca sigur greșeală)</b>Prin intermediul unui pont primit acum o oră din partea unor fani am aflat de existența magazinului online gamerland.ro ce comercializează în acest moment console PS Vita și jocuri pentru PC/PS3/PS4 la prețuri de doar 0 lei, întâmplarea fiind...

Prin intermediul unui pont primit acum o oră din partea unor fani am aflat de existența magazinului online gamerland.ro ce comercializează în acest moment console PS Vita și jocuri pentru PC/PS3/PS4 la prețuri de doar 0 lei, întâmplarea fiind similară cu cea de acum ceva timp prin care eMAG a vândut televizoare și telefoane la 1 leu.

Cu toate acestea, pe site regăsim și o secțiune cu informații unde ni se precizează faptul că nu se asumă răspunderea pentru eventualele greșeli și informații greșite. Deși poate fi vorba doar de o simplă greșeală ce a schimbat prețurile acestor jocuri și console, și noi am comandat ceva pentru a vedea dacă comenzile se vor onora.

Pe GamerLand.ro există În acest moment jocuri și console video la 0 lei (mai mult ca sigur greșeală)

în cadrul postării de pe pagina de Facebook Mobilissimo puteți regăsi o serie de păreri din partea persoanelor care și-au comandat deja jocuri și console la 0 lei, aceștia primind chiar și mailul de confirmare pentru comandă. Site-ul poate fi accesat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×