OnePlus Încearcă să scape de problemele din India, afirma că folosește alt CyanogenMod decât firma Micromax

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 876 ori
<b>OnePlus Încearcă să scape de problemele din India, afirma că folosește alt CyanogenMod decât firma Micromax</b>S-a ajuns la tribunal cu cazul OnePlus versus Micromax și Cyanogen, iar mai nou OnePlus are o teorie interesantă cu privire la produsele sale. Aparent, OnePlus ar avea o versiune diferită de CyanogenMod decât Micromax. &nbsp; După cum știți...

S-a ajuns la tribunal cu cazul OnePlus versus Micromax și Cyanogen, iar mai nou OnePlus are o teorie interesantă cu privire la produsele sale. Aparent, OnePlus ar avea o versiune diferită de CyanogenMod decât Micromax.

După cum știți Micromax are de câteva săptămâni exclusivitatea în India pentru vânzarea de telefoane cu CyanogenMod la bord. Astfel, OnePlus nu mai are voie să vândă terminale cu acest OS la nivel local și acum are loc un proces intentat de Micromax, care își considera exclusivitatea încălcată. Firma chineză declară că handseturile sale au CyanogenMod 11 S la bord, în vreme ce Micromax are o versiune diferită.

De asemenea, avocații OnePlus au subliniat că înțelegerea dintre Micromax și Cyanogen menționează că producătorul de software nu poate colabora cu producători de telefoane din India, nu din China. Că ultima măsură a fost sugerată o amânare a interdicției la vânzare, fiind oferite 3 luni pentru a termina stocul actual de modele OnePlus și posibilitatea de a înlocui CyanogenMod cu alt ROM pe modele viitoare.

Vor exista noi audieri în zilele viitoare, dar un lucru e sigur: Cyanogen nu s-a purtat deloc bine cu partenerii săi hardware.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×