Mobilissimo Awards 2014: Iată Tableta Anului 2014, după media redactorilor Mobilissimo!

2.675 ori
<b>Mobilissimo Awards 2014: Iată Tableta Anului 2014, după media redactorilor Mobilissimo!</b>Cu doar câteva zile înainte de sfârșitul unui an 2014 plin de lansări care mai de care mai spectaculoase, astăzi este momentul în care punem cap la cap toate topurile realizate de către noi de-a lungul acestor ultime săptămâni, topuri în care...

Cu doar câteva zile înainte de sfârșitul unui an 2014 plin de lansări care mai de care mai spectaculoase, astăzi este momentul în care punem cap la cap toate topurile realizate de către noi de-a lungul acestor ultime săptămâni, topuri în care v-am prezentat candidații noștri pentru cea mai bună tabletă a anului 2014.

Astfel, după câteva minute bune petrecute cu un calculator în fața noastră am desemnat că tableta anului 2014 este nimeni alta decât Samsung Galaxy Tab S 8.4, device ce a obținut 35 puncte. Aflați că acest punctaj a fost obținut aplicând un sistem simplu prin care tableta aflată pe primul loc în topurile noastre a primit 10 puncte, cea de pe locul doi 9 puncte, respectiv 1 punct pentru tableta situată pe ultima poziție.

Tableta în cauză a fost aleasă pentru a ocupa primul loc de către Ervin, în timp ce Alex a considerat că aceasta merită poziția cu numărul 2. De asemenea, tableta a fost prezentă și în topurile lui Radu, respectiv Claudiu ce au plasat-o pe locurile 2 respectiv 4, scorul total fiind de 35 puncte pentru o tabletă ultra-subțire cu dotări de top care nu doar arată bine ci și oferă toată performanța de care avem nevoie.

în topul redactorilor a fost inclusă și tableta iPad Air 2, care cu 33 puncte și-a asigurat poziția cu numărul 2. în topurile personale, tableta a fost aleasă pe locul 2 de către Ervin și Claudiu, în timp ce Alex și Radu i-au acordat al 3-lea, respectiv al 4-lea loc pe podium. După cum bine știți, iPad Air 2 este una dintre cele mai subțiri tablete de pe piață ce beneficiază de un ecran de calitate, un nou procesor, cât și un senzor de amprente Touch ID.

Pe locul numărul 3 o avem pe Asus MeMo PAD ME572, tabletă ce ne-a încântat printr-un design foarte atractiv, o carcasă slim, cât și un ecran foarte bun. Un alt plus al acestei tablete este bateria ce asigură peste 10 ore de playback video HD. După o serie de calcule, am stabilit că tableta Asus MeMo Pad ME572 a obținut 24 puncte.

Iată și restul tabletelor din topurile noastre afișate în funcție de punctajul obținut:

4. Sony Xperia Z3 Compact
5. Xiaomi MiPad
6. Nvidia Shield Tablet
7. HTC Nexus 9
8. Samsung Galaxy Tab S 10.5
9. Apple iPad Mini 3
10. Asus MeMo Pad ME581CL

11. Lenovo Yoga 2 8.0
12. Nokia N1
13. Dell Venue 8 7000
14. Lenovo Yoga 10 HD+
15. Allview Viva H7 Xtreme
16. Evolio X8 Fusion
17. Samsung Galaxy Note Pro 12.2
18. Microsoft Surface Pro 3
19. Asus TF303CL

Cam acestea au fost tabletele din topul Mobilissimo 2014 realizat după media redactorilor, câștigătoare fiind desemnată Samsung Galaxy Tab S 8.4, tabletă ce aduce toate acele funcții de care avem nevoie într-un pachet foarte compact și arătos. Voi ce tabletă credeți că merită primul loc în acest an? Puteți vota aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×