Samsung Galaxy S - primul telefon Android cu certificare DivX HD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.448 ori
<b>Samsung Galaxy S - primul telefon Android cu certificare DivX HD</b>DivX tocmai a anuntat ca faimosul smartphone Samsung Galaxy S este primul handset dotat cu Android care primeste certificare DivX HD si al doilea telefon din lume cu o astfel de tehnologie la bord. Fie ca e vorba de seriale, filme de lung metraj sau alte...

DivX tocmai a anuntat ca faimosul smartphone Samsung Galaxy S este primul handset dotat cu Android care primeste certificare DivX HD si al doilea telefon din lume cu o astfel de tehnologie la bord. Fie ca e vorba de seriale, filme de lung metraj sau alte tipuri de clipuri video codate in format DivX, acestea vor fi disponibile pe ecranul Super AMOLED al telefonului.

Playback-ul continuturilor video de acest gen se va realiza in 720p, iar Galaxy S se va putea conecta si la un HDTV si alte produse electronice cu certificare DivX. Disponibil in acest moment in SUA, Europa si Asia, smartphone-ul Samsung Galaxy S vine cu un display Super AMOLED de 4 inchi, procesor de 1 GHz si suport pentru grafica 3D si o experienta de gaming de neuitat.

Va reamintim ca puterea de procesare video a acestui terminal este echivalenta cu o treime din cea a consolei PlayStation 3, deci la capitolul gaming avem de-a face cu o veritabila consola portabila.

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×