Samsung Galaxy S - primul telefon Android cu certificare DivX HD

1.487 ori
<b>Samsung Galaxy S - primul telefon Android cu certificare DivX HD</b>DivX tocmai a anuntat ca faimosul smartphone Samsung Galaxy S este primul handset dotat cu Android care primeste certificare DivX HD si al doilea telefon din lume cu o astfel de tehnologie la bord. Fie ca e vorba de seriale, filme de lung metraj sau alte...

DivX tocmai a anuntat ca faimosul smartphone Samsung Galaxy S este primul handset dotat cu Android care primeste certificare DivX HD si al doilea telefon din lume cu o astfel de tehnologie la bord. Fie ca e vorba de seriale, filme de lung metraj sau alte tipuri de clipuri video codate in format DivX, acestea vor fi disponibile pe ecranul Super AMOLED al telefonului.

Playback-ul continuturilor video de acest gen se va realiza in 720p, iar Galaxy S se va putea conecta si la un HDTV si alte produse electronice cu certificare DivX. Disponibil in acest moment in SUA, Europa si Asia, smartphone-ul Samsung Galaxy S vine cu un display Super AMOLED de 4 inchi, procesor de 1 GHz si suport pentru grafica 3D si o experienta de gaming de neuitat.

Va reamintim ca puterea de procesare video a acestui terminal este echivalenta cu o treime din cea a consolei PlayStation 3, deci la capitolul gaming avem de-a face cu o veritabila consola portabila.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×