Persoana care a gasit iPhone-ul 4G pierdut intr-un bar, in sfarsit identificata!

2.451 ori
<b>Persoana care a gasit iPhone-ul 4G pierdut intr-un bar, in sfarsit identificata!</b>Iata ca intreaga poveste cu iPhone-ul 4G pierdut de un angajat Apple intr-un bar ia amploare, dar bucatile puzzle-ului incep sa apara, astfel ca am aflat si cine este persoana care a gasit telefonul si l-a vandut. E vorba de Brian J. Hogan, un tanar de 21...

Iata ca intreaga poveste cu iPhone-ul 4G pierdut de un angajat Apple intr-un bar ia amploare, dar bucatile puzzle-ului incep sa apara, astfel ca am aflat si cine este persoana care a gasit telefonul si l-a vandut. E vorba de Brian J. Hogan, un tanar de 21 de ani din Redwood City, California, pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos.

Va reamintim ca in luna martie, angajatul Apple Gray Powell testa un prototip iPhone 4G si l-a luat cu el intr-un bar din Redwood City. Dupa cateva beri, Gray si-a uitat telefonul in bar si a plecat. O persoana din acel pub a gasit terminalul si l-a intrebat pe Brian Hogan daca este al lui, tanarul confirmand acest lucru. Apoi Hogan ar fi intrebat cativa clienti daca le apartine telefonul, plecand acasa cu iPhone-ul in cele din urma.

Nu stim cat de reala este aceasta poveste, dar stim ce a urmat: un amic al lui Hogan a incercat sa returneze telefonul, folosind serviciul Apple Care, iar apoi a intrat in contact cu cateva publicatii importante, oferindu-le telefonul pentru review, contra cost. Gizmodo a acceptat oferta si a platit 5000 de dolari pentru acest terminal, urmarea fiind o recenzie amanuntita si disectia prototipului.

Acum politia a intrat pe fir si a confiscat computerele lui Jason Chen, editor Gizmodo, pentru a obtine informatii despre sursa care i-a vandut telefonul. Interesant este si faptul ca echipa de securitate Apple ar fi incercat sa cerceteze casa lui Hogan, dar colegul de apartament al tanarului nu le-a permis sa intre.

Brian are acum un avocat, care il va apara daca este cazul, desi tanarul nu a fost retinut inca de politie. Va avea oare si Gizmodo de suferit de pe urma acestui scandal?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×