iPhone-ul HD (4G) gasit intr-un bar din SUA, dorit inapoi de Apple!

1.879 ori
<b>iPhone-ul HD (4G) gasit intr-un bar din SUA, dorit inapoi de Apple!</b>In cazul in care aveati indoieli in legatura cu autenticitatea iPhone-ului 4G (HD) descoperit intr-un bar din SUA si analizat de Gizmodo, iata ca prima confirmare oficiala a acestei scapari vine chiar de la Apple. iPhone-ul HD (4G) gasit intr-un bar din...

In cazul in care aveati indoieli in legatura cu autenticitatea iPhone-ului 4G (HD) descoperit intr-un bar din SUA si analizat de Gizmodo, iata ca prima confirmare oficiala a acestei scapari vine chiar de la Apple. iPhone-ul HD (4G) gasit intr-un bar din SUA, dorit inapoi de Apple!

De mentionat este faptul ca Gizmodo a platit 5000 de dolari pentru acest prototip, pe care un utilizator norocos il gasise intr-un bar, ascuns intr-o carcasa de iPhone 3GS. Ca raspuns la scrisoarea Apple (pe care o puteti vedea mai sus), Gizmodo a afirmat ca va returna terminalul, cu conditia ca Apple sa recunoasca faptul ca telefonul este al lor.

Aparent, compania care a creat iPhone, iPod si iPad considera prototipul furat si nu pierdut, vina apartinand inginerului care a uitat terminalul in bar. In imaginea de mai jos puteti vedea si fata ghinionistului, Gray Powell, care a pierdut prototipul intr-un bar numit Gourmet Haus Staudt. Gray Powell este un inginer de software la Apple, lucrand in sectiunea Baseband, iar el a uitat handsetul in bar in data de 10 martie, dupa ce a consumat cateva beri.

Gray Powell

Se pare ca ghinionistul (ex) angajat Apple ar fi folosit telefonul pentru a face un update la statusul sau de Facebook, uitand apoi handsetul pe scaun. Sa speram ca domnul Powell nu va avea soarta angajatului chinez care a furat un prototip de iPhone 4G in 2009 si a fost apoi gasit "sinucis" langa hotelul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×