Politia investigheaza computerul lui Jason Chen de la Gizmodo pentru indicii despre furtul lui iPhone 4G!

1.117 ori
<b>Politia investigheaza computerul lui Jason Chen de la Gizmodo pentru indicii despre furtul lui iPhone 4G!</b>Investigatia politiei din Silicon Valley in legatura cu prototipul de iPhone 4G pierdut de Apple incepe sa dea roade, facandu-si aparitia si primul suspect: unul dintre bloggerii Gizmodo, dupa cum ne informeaza Reuters. Politia a patruns in casa...

Investigatia politiei din Silicon Valley in legatura cu prototipul de iPhone 4G pierdut de Apple incepe sa dea roade, facandu-si aparitia si primul suspect: unul dintre bloggerii Gizmodo, dupa cum ne informeaza Reuters.

Politia a patruns in casa bloggerului, cautand dovezi in legatura cu terminalul pierdut de un angajat Apple in martie. Pe numele sau Jason Chen, editorul Gizmodo detinea fotografii cu prototipul pierdut, dar si alte materiale, ele fiind considerate acum dovezi pentru ancheta. In total, politia a confiscat 4 computere, 2 servere, un iPad si alte cateva terminale din casa lui Chen vineri.

Mandatul postat pe gizmodo.com mentioneaza ca aceste computere contin fotografii cu prototipul iPhone 4G, plus emailul care include detalii despre cumpararea sa. Va reamintim ca Gizmodo a platit 5000 de dolari unei surse anonime, care le-a vandut telefonul pierdut. Intre timp, avocatii trustului media care detine Gizmodo s-au pus in miscare, afirmand ca anchetarea si confiscarea bunurilor lui Chen sunt ilegale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×