Serviciile BlackBerry au probleme!

828 ori

Research in Motion, producatorul celebrului smartphone BlackBerry a avut de intampinat probleme majore pentru a doua oara in ultimele 5 luni, din cauza unei defectiuni a softului folosit. Clientii RIM s-au confruntat cu blocarea serviciilor email si cu...

Research in Motion, producatorul celebrului smartphone BlackBerry a avut de intampinat probleme majore pentru a doua oara in ultimele 5 luni, din cauza unei defectiuni a softului folosit. Clientii RIM s-au confruntat cu blocarea serviciilor email si cu intarzieri ale mailurilor.

BlackBerry

RIM afirma ca nu au existat mailuri pierdute din cauza defectiunii care a afectat un numar neprecizat de clienti din America de Nord, care folosesc serviciile Internet BlackBerry. Serviciile de telefonie si de trimitere a mesajelor text nu au fost afectate, dar este pentru a doua oara in 5 luni cand BlackBerry-urile au probleme de acest gen. Chiar si dupa rezolvarea defectiunii au existat probleme cu viteza serviciilor email, iar reprezentantii companiei nu au precizat momentul cand situatia va fi rezolvata.

RIM continua sa monitorizeze probleme si isi cere scuze clientilor sai. De mentionat este faptul ca in istoria de 8 ani a terminalelor BlackBerry problemele cu serviciile furnizate clientilor au fost rare, dar explicatiile oferite pagubitilor fie au lipsit, fie au nu au fost elocvente. Spre exemplu Research in Motion a asteptat 2 zile dupa o defectiune majora in luna aprilie a acestui an, inainte de a le comunica clientilor ca un upgrade minor de software a provocat daune sistemului. Aceasta problema a avut atunci ecou pana la cele mai inalte cercuri de afaceri si chiar Casa Alba, sau Parlamentul Canadian. Mai mult de 8 milioane de persoane folosesc abonamente BlackBerry la nivel global, iar compania RIM are contracte cu 270 de operatori din 110 tari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×