Peste 200 de noi funcţii iOS 13 prezentate într-un video super detaliat

1.238 ori
<b>Peste 200 de noi funcţii iOS 13 prezentate într-un video super detaliat</b>În urmă cu fix o săptămână Apple prezenta iOS 13 în cadrul WWDC 2019 şi bifurcarea sa în iPadOS pe tablete. De atunci am început să aflăm tot mai multe noutăţi legate de acest iOS, iar o colecţie de peste 200 de funcţii au fost

În urmă cu fix o săptămână Apple prezenta iOS 13 în cadrul WWDC 2019 şi bifurcarea sa în iPadOS pe tablete. De atunci am început să aflăm tot mai multe noutăţi legate de acest iOS, iar o colecţie de peste 200 de funcţii au fost adunate într-un video demonstrativ realizat de 9to5Mac. Îl puteţi viziona mai jos.

iOS 13 aduce un Dark Mode ca noutate principală, cu aplicaţii cu fundal închis la culoare, cu nuanţe de gri şi negru. Toggle-urile sunt albastre şi tastatura gri. Putem programa ca Dark Mode să fie activat automat sau să îl activăm din Control Center. iOS 13 mai aduce şi 8 noi wallpaper-uri stock, o tastatură cu Swype şi o aplicație Photos regândită.

Despre ea am scris aici şi aduce o organizare mai bună pe zile, luni şi ani. Thumbnailurile sunt mai mari şi organizarea mai deşteaptă. Mai apare şi login cu Apple ID în Facebook, site-uri şi servicii de tot soiul, dar şi un meniu nou de reglat volumul, unul lateral ca la Android. Şi Messages este regândit, cu un profil gen Whatsapp, cu poza şi Memoji propriu.

Sunt multe noutăţi, inclusiv o aplicaţie Siri Shortcuts, iar toate detaliile le aflaţi în clip. Băieţii au luat la rând şi aplicaţiile native din iOS 13. Varianta beta pentru public vine în iulie, iar cea finală în septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×