Aplicaţia Photos de pe iPhone se transformă radical; Descoperim ce este nou

915 ori
<b>Aplicaţia Photos de pe iPhone se transformă radical; Descoperim ce este nou</b>Apple ne-a copleşit cu noutăţi aseară, în cadrul conferinţei WWDC 2019, aşa că unele funcţii şi aplicaţii din iOS 13 nu au primit destulă acoperire aici. Trebuie spus că aplicaţia Photos de pe iPhone a fost complet regândită

Apple ne-a copleşit cu noutăţi aseară, în cadrul conferinţei WWDC 2019, aşa că unele funcţii şi aplicaţii din iOS 13 nu au primit destulă acoperire aici. Trebuie spus că aplicaţia Photos de pe iPhone a fost complet regândită şi o detaliem în rândurile următoare.

Apple Photos

Compania americană s-a gândit la modul următor: când cauţi o fotografie între miile de cadre din Photos te bazezi pe un scroll foarte rapid şi eventual pe memorie şi un ochi ager pentru a găsi captura dorită între thumbnailurile mici. S-a umblat acum la layout pentru a face browsing-ul mai uşor şi a te ajuta să navighezi şi să organizezi conţinuturile după zile, luni şi ani.

Apple Photos

Thumbnailurile sunt mai mari şi totul este mai aerisit, amintindu-mi puţin de One UI de la Samsung. Trebuie să recunoaştem şi că Photos în versiunea din ultimii ani era haotică. Avea prea multe modalităţi de organizare: Photos, For You, Albums, plus foldere pentru selfie-uri, panorama, Portrait, categorii pe locații și ocazii. Nici una nu dădea senzaţia de hub central unde îţi ţii pozele.

Apple Photos

La căutare aveam doar câte un context ca "acum un an", "primăvară" sau "excursie". Practic nici una dintre aceste organizări nu te ajută să găseşti poza dorită. Acum lucrurile se schimbă. În tabul Photos vom avea acum sub-taburi în partea inferioară a ecranului: ani, luni, zile şi All Photos. Organizarea în cadrul zilelor include thumbnailuri mari şi aminteste cumva de Instagram.

Fiecare zi este marcată cu un cadru larg şi putem alterna între zile foarte uşor. Dacă alegem Luni, fiecare lună este condensată la câteva evenimente importante ca un soi de mini galerie cover. AI-ul Apple îşi va da seama care e evenimentul cel mai important din acea lună sau an şi îl va scoate în faţă în thumbnailul aferent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×