Petrecere de adio pentru Palm OS

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.156 ori
<b>Petrecere de adio pentru Palm OS</b>Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata o petrecere de adio pentru Palm OS, raspunsul il descoperiti in imaginea de mai jos. Un grup de fani Palm au organizat o astfel de petrecere in Hong Kong, marcand sfarsitul unei ere si inceputul dominatiei lui...

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata o petrecere de adio pentru Palm OS, raspunsul il descoperiti in imaginea de mai jos. Un grup de fani Palm au organizat o astfel de petrecere in Hong Kong, marcand sfarsitul unei ere si inceputul dominatiei lui webOS.

Pe numele sau HKPUG (Hong Kong PDA User Group), grupul de fani Palm a organizat evenimentul saptamana trecuta, in onoarea retragerii lui Palm OS. Participantii au venit cu terminalele Palm pe care le-au cumparat de-a lungul anilor si au facut schimb de istorisiri si tot soiul de continuturi via conexiune infrarosu.

Aproape fiecare terminal care rula Palm OS, de la Pilot 1000 la Centro a fost reprezentat de cel putin un handset, iar majoritatea telefoanelor si PDA-urilor erau functionale. Oare vom vedea intr-o zi o petrecere similara pentru Symbian?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×