Petrecere de adio pentru Palm OS

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.286 ori
<b>Petrecere de adio pentru Palm OS</b>Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata o petrecere de adio pentru Palm OS, raspunsul il descoperiti in imaginea de mai jos. Un grup de fani Palm au organizat o astfel de petrecere in Hong Kong, marcand sfarsitul unei ere si inceputul dominatiei lui...

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata o petrecere de adio pentru Palm OS, raspunsul il descoperiti in imaginea de mai jos. Un grup de fani Palm au organizat o astfel de petrecere in Hong Kong, marcand sfarsitul unei ere si inceputul dominatiei lui webOS.

Pe numele sau HKPUG (Hong Kong PDA User Group), grupul de fani Palm a organizat evenimentul saptamana trecuta, in onoarea retragerii lui Palm OS. Participantii au venit cu terminalele Palm pe care le-au cumparat de-a lungul anilor si au facut schimb de istorisiri si tot soiul de continuturi via conexiune infrarosu.

Aproape fiecare terminal care rula Palm OS, de la Pilot 1000 la Centro a fost reprezentat de cel putin un handset, iar majoritatea telefoanelor si PDA-urilor erau functionale. Oare vom vedea intr-o zi o petrecere similara pentru Symbian?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×